• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

Catering bij lafem

Verborgen talenten ontdekken en in je kracht staan!

 

Samen groeien, samen leren, samen ontspannen. Dat is waar het bij Lafem over gaat. Ik bedenk daarom graag vanuit mijn liefde voor mijn medemens projecten waar anderen ook blij van zullen worden want blijheid delen maakt toch vermenigvuldigen?

 

Halal Catering is zo'n project die sinds 2015 heeft laten zien dat krachten bundelen en kansen creëren tot hele mooie resultaten kan leiden. Halal Catering is niet zomaar een project maar heeft een belangrijke maatschappelijke component in zich. Eten vult namelijk niet alleen je maag, eten maakt ook blij, eten leert en eten verbindt. Vrouwen of de makers van het eten, ontdekken hun verborgen kwaliteiten want iedereen heeft ze! En daar wil ik een steentje aan bijdragen, dat jij je kwaliteiten mag ontdekken en daarmee beter in je vel zit en iets goeds voor een ander wilt doen. 

 

Bekijk alvast ons aanbod op: https://www.facebook.com/Halal-Catering-660505504052186/

 

Wil jij ook starten met dit traject waarbij je meer naar je zelf gaat luisteren terwijl je aan het koken bent, een fijn gesprek voert met een ander en tegelijkertijd betaald krijgt voor je heerlijke hapjes? Vul dan gauw onderstaand formulier in en er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen. Je kan ook een mail sturen naar halal.catering@outlook.com.