• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

Lees mijn blog's

Als de dag van gisteren!

Vandaag alweer een jaar geleden dat ik mij officieel als ondernemer heb ingeschreven. Wat vond ik het spannend! Het moment dat de KvK ambtenaar mij feliciteerde. Waarmee, dacht ik. Je bent nu ondernemer zei ze. Hand schudden deden we toen ook niet meer. Ik bleef even staan, de tijd genomen om na te denken. Ik voelde een enorme blijheid, trots maar ook stukje onzekerheid want waar had ik voor getekend, ik had geen idee! Maar wat een energie had ik gekregen en wat was ik nog steeds super blij dat ik deze stap heb genomen. Het heeft mij toen heel goed gedaan om totaal iets anders te doen, een geweldige boost voor mijn brein. En zo begon mijn gloednieuwe reis in het ondernemerschap.

Lees meer »

21 dagen challenge: terug naar de basis

Jippie! Mijn eerste e-book 21 dagen challenge heb ik vandaag gelanceerd en gedeeld met de eerste klant! Hierin heb ik een handige stappenplan gemaakt om de basis op orde te hebben, en wel in 21 dagen. Wat betekent de basis op orde, eigenlijk heel simpel, je voeding die je elke dag inneemt, je gevoelens en gedachten en je leefstijl waarmee je je leven vorm hebt gegeven. Middels een uitgebreide anamnese onderzoek check ik de verschillende leefgebieden en maak ik een plan op maat. Dit neem ik op in het e-book met extra handige overzichten, alternatieven om toch te kunnen snoepen en planningen zodat we de 21 dagen optimaal benutten. In totaal trek ik er 4 weken voor uit zodat we een aanloopje kunnen nemen tot de 21 dagen starten. Het is een intensieve programma, ik coach je daarbij om terugval naar oude gewoontes te voorkomen. Tot nu toe valt het in de smaak, mijn klant had er zin in! Een eerste evaluatie zal ik delen als dit af is. 

Lees meer »

Passie

Als kind was ik altijd al heel erg nieuwsgierig naar hoe het lichaam werkt en wat je kunt doen om weer snel beter te worden. Mijn eerste vakantiebaantje, kranten lopen niet meegeteld, was in het ziekenhuis, voor zieke mensen eten opscheppen en in bejaardentehuizen ouderen helpen. Ik vond het erg leuk en ik kreeg er veel energie voor terug. De gezellige gesprekken met ouderen zijn mij nog steeds bij gebleven, ik heb er van genoten. Ik was een goede maar vooral ook een vertrouwde hulp voor de ouderen en hun naasten. Mijn interesse in het menselijke lichaam groeide steeds meer. Ik wilde mensen helpen genezen. Dokter worden! Ja dat wilde ik. Mijn vader noemde mij in die tijd al dokter. En zo ben ik heel wat jaren verder, geen geneeskunde kunnen studeren maar wel naast mijn reguliere opleidingen, verder in gezonde leefstijl ontwikkeld en diverse technieken binnen de alternatieve geneeswijzen eigen gemaakt. En ik raak niet uitgeleerd!

Lees meer »