• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

Wie is Lafem?

Lafem is afgeleid van de Arabische naam 'Latife' en draagt de betekenissen aardig, aangenaam en innerlijke schoonheid in zich. Ik ben gestart met Lafem omdat ik mij langere tijd bezig houd met gezonde leefstijl in de brede zin en 100% pure voeding. Mijn naam past hier goed bij omdat de basis van een gezonde leefstijl begint bij jezelf aardig vinden en de ontdekking van onze eigen innerlijke schoonheid. Gezond eten, leven en verteren zijn hierin onmisbaar en geeft ons de basis voor innerlijke en uiterlijke schoonheid. Daarbij doe ik veel onderzoek naar voedingsmiddelen en kies ik alleen na strenge controle de juiste voedingssoorten uit die organisch gecertificeerd en gegarandeerd vrij zijn van chemicaliën, geur- en smaakstoffen en allerlei bewerkingen die kunnen zorgen voor vrijkomen van toxische stoffen. Om daar zeker van te zijn check ik regelmatig de analyserapporten om te zien wat er werkelijk in een product zit. Want je bent wat je eet.

'Mens sana in corpore sano'

Het bekende Latijnse uitspraak ‘Mens sana in corpore sano’ wat betekent 'een gezonde geest in een gezonde lichaam', geeft goed weer waarom Lafem is ontstaan. De mens is veelzijdig en heeft verschillende behoeften waarin hij voorzien wilt worden. Hij is op zijn best als hij mentaal en lichamelijk gezond is. Deze twee zijn onafscheidelijk van elkaar verbonden. Lafem heeft strategieën ontwikkeld om jou mentaal en lichamelijk in top conditie te laten leven. Ga direct naar Aanbod & Tarieven om te zien hoe ik je kan helpen.

Laat je stralen!

Hi!

Ik ben Latife en ik ben eigenaar van Lafem | Holistic Healthy Care. Ik ben afgestudeerd MSc Sociologie en BSW Social Work. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot gecertificeerd life coach, orthomoleculair voedingscoach, pranic healer en sujok therapist. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan en ik ben getraind in het geven van wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen. Mijn liefde voor voeding en gezondheid is al heel vroeg begonnen. Ik was er snel van overtuigd dat voeding meer doet dan we denken. Inmiddels ben ik al jaren intensief bezig op het gebied van onderzoek en analyse naar de invloeden van voeding op ons mentale en fysieke gezondheid. Voeding dat onbewerkt en zo puur mogelijk wordt ingenomen, bevat de essentiële voedingswaarden die een ware must zijn voor ons lichaam en brein. Ik vind het belangrijk dat de kennis over een gezonde voedingspatroon voor een ieder binnen handbereik ligt. En dat niet alleen, het aanleren en het aanhouden van een gezonde en bewuste leefstijl waarin we zoeken naar de juiste balans, daar help ik je graag mee! 

Ik heb mij altijd verbaasd over de hoeveelheid chemicaliën die we bewust of onbewust binnen krijgen. We staan er vaak niet bij stil. Denk bijvoorbeeld aan je douchebeurt en de (ongezonde) shampoo ingrediënten die via je huid in je lichaam kunnen komen. Of je was die zo heerlijk ruikt maar tegelijkertijd schadelijke stoffen kunnen afgeven. Om maar niet te spreken over de plastic flessen en de verschillende soorten (schadelijke) E-nummers die ons immuunsysteem kunnen verzwakken. Zo zijn er nog meer te noemen. Ik heb vaak en te lang in de winkels gestaan omdat ik op zoek was naar een 'schoon' product of voedingsmiddel en die ik niet makkelijk kon vinden. Gelukkig zijn dat er steeds meer gaan worden. Deze zoektocht heeft mij tijd gekost maar het heeft mij ook bijzonder bewust en selectief gemaakt in de dingen die we nuttigen. Zo wil ik anderen ook helpen bewustere keuzes te maken. Ik heb al een selectie gemaakt van de beste ingrediënten die je als basis aan je voedingspatroon kunt toevoegen. Neem een kijkje in mijn Webshop voor organic gecertificeerde producten.

Gezond leven wil niet zeggen dat we ons vooral moeten inhouden, in tegendeel! Je geniet meer omdat je voeding in de puurste vorm tot je neemt. Een taart eten kan nog steeds! Afhankelijk van de ingrediënten en hoe het is bereidt. Voeding dat zo min mogelijk is bewerkt, heeft nog steeds de meeste voedingsstoffen. Helaas is het wel zo dat echte voeding met zo veel mogelijk voedingsstoffen tijd nodig heeft om op dat niveau te kunnen komen. Dat proces is versneld door technische uitvindingen met positieve maar ook negatieve effecten voor onze gezondheid waardoor we soms niet altijd de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnen kunnen krijgen. Ik wil mijn bijdrage leveren om echte voeding, ook wel natuurvoeding, weer in ons voedingspatroon op te nemen zodat we geen synthetische voedingsbronnen meer nodig hebben.  Hoe ik dat doe lees je verder onder Basiswaarden & werkwijze. Het is nooit te laat om opnieuw te starten!