het Aanbod & de Tarieven bij lafem

Bij Lafem kan je kiezen uit een breed scala aan diensten, van persoonlijke therapie en coaching tot inspirerende workshops en opleidingen, allemaal gericht op jouw gezondheid en welbevinden.

1-op-1 Therapie en coahing

Ik werk volgens het principe ‘de basis op orde’ en ‘verteer je mooi, in hoofd, hart en lijf’, waarbij ik afhankelijk van jouw wensen en behoeften de juiste technieken toepas. Dit is altijd in overleg met jou. Na onze kennismaking en bij een goede klik starten we met een intake en consulten waarin we dieper ingaan op de echte oorzaak van je klachten. Dit is in feite een vervolg op onze kennismaking waarin we al een deel van je klachten bespreken zodat ik vooraf al kan nadenken over hoe ik je het beste kan helpen.

 

Werkwijze

Ik begin met een eerste oriënterend kennismakingsgesprek waarin ik alvast diverse aspecten van je gezondheid bekijk, waaronder je fysieke, mentale en psychische welzijn. Als we besluiten om verder te gaan, plannen we een uitgebreide intake om de diepte in te gaan. Hierbij maak ik gebruik van verschillende instrumenten zoals vragenlijsten, meetapparatuur, urine- en/of ontlastingsonderzoek, en SuJok therapie. Na de intake stel ik een persoonlijke en uitgebreide leefstijlanalyse op en samen ontwikkelen we een behandelplan om je doelen te bereiken. We evalueren regelmatig de voortgang om ervoor te zorgen dat de behandeling goed aansluit op jouw wensen en behoeften. Mocht blijken dat een andere vorm van therapie wellicht beter bij je past, dan verwijs ik je graag door naar een collega therapeut uit mijn netwerk. Het is voor mij belangrijk dat jij je geholpen voelt en geïnspireerd raakt om op je eigen manier gezonder te leven, waar jij van gaat stralen.

 

Tarieven

Een intake consult kost €133,- waarbij je na ongeveer 1,5 uur een goed inzicht krijgt in de oorzaken van je klachten en direct concrete stappen kunt zetten. 

 

De intake is inclusief:

✔️ Een uitgebreid gesprek waarin jouw verhaal centraal staat

✔️ Een holistische leefstijlanalyse op maat, waarin ik alle pijlers van gezondheid goed bekijk (zoals lichaam-mindset-zingeving-omgeving)

✔️ Een voedings- en beweeganalyse, inclusief een schema voor je voedingspatroon

✔️ Een praktisch plan van aanpak met jouw doelen en de resultaten die je wilt behalen, toegepast op al je leefgebieden

✔️ Coaching bij gedragsverandering, omgaan met tegenslagen en leren ontspannen

✔️Jezelf beter leren kennen, meer verbinding, zelfliefde en acceptatie

 

Een vervolgconsult duurt 50 minuten en kost €95,-

 

Besluit je om deel te nemen aan de 21 dagen challenge, dan kost dit in totaal €477,- inclusief een uitgebreide intake. Daarnaast bied ik verschillende pakketten aan: het basispakket, pluspakket en VIP-pakket.

Besluit je naast een intake ook om een bestelling te plaatsen dan krijg je bij je eerste bestelling 1 artikel gratis!

Ben je enthousiast en wil je je ook aanmelden voor een workshop dan krijg je 50% korting op de intake! 

 

Neem Contact op voor een offerte op maat. Ik kijk graag met je mee.

Vergoeding zorgverzekering

Bij Lafem werk ik vanuit de leer van de orthomoleculaire natuurgeneeswijzen. Als lid van de VBAG ben ik aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, wat mogelijk recht geeft op vergoeding vanuit je zorgverzekering. Dit is afhankelijk van je eigen verzekering en geldt voor het pakket met de paarse kleur (=orthomoleculair therapie met losse consulten) hebt gekozen. Vraag wel naar de voorwaarden van je verzekering. Om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd bent en een weloverwogen besluit kunt nemen voordat je bij mij start, kunnen we vooraf een vrijblijvend gesprek van 20 minuten inplannen. Neem hiervoor contact met mij op.

Workshops, voorlichting en educatie

Naast 1 op 1 coaching verzorg ik ook workshops, trainingen, voedingseducatie (ook voor de allerkleinsten!), groepssessies en bied ik de mogelijkheid om thema of netwerkbijeenkomsten te organiseren, geheel verzorgd met heerlijke hapjes door de dames van onze catering. Ik ben flexibel in de mogelijkheden want we kunnen alle kanten op. Ik vind het daarbij vooral van belang om jou en je organisatie te voorzien in jullie vraag en behoefte. Vooraf bespreken we daarom uitgebreid wat die behoefte is en maak ik een voorstel op maat. Voor meer informatie wil ik je vragen om mij een mail of een appje te sturen dan komt het helemaal goed! Ik kan je verzekeren dat het een leuke en vooral leerzame bijeenkomst zal zijn. Dat krijg ik namelijk terug van deelnemers. Er wordt met regelmaat aangegeven dat de bijeenkomsten als heel inspirerend en leerzaam worden ervaren en dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Hier wordt ik natuurlijk heel blij van. En dat is voor mij exact het moment om voldoening uit mijn werk te halen!

 

Voor meer informatie kun je ook eerst even naar de pagina workshops gaan. Hopelijk tot snel!

Opleiding Sujok therapie level 1 

Sinds enkele jaren wordt ook de opleiding SuJok therapie level 1 aangeboden. Dit is een prachtige en effectieve methode om op een veilige en pijnloze manier je klachten te verminderen door je zelfhelend vermogen te activeren. De opleiding is geaccrediteerd door oa de KTNO. Lees verder door naar de opleidingen pagina te gaan. Ben je na het lezen enthousiast en wil je je vast opgeven stuur dan ons even een bericht.

Lafem’s healthy shop

Jaren terug ervaarde ik problemen met mijn gezondheid. Ik heb toen de roer volledig moeten omgooien door onder andere mijn hele eetpatroon en leefstijl te veranderen. Dit ging uiteraard niet vanzelf. Ik heb hard moeten werken om de juiste voedingsstoffen in de juiste vorm (zodat je lichaam het goed kan opnemen) binnen te krijgen. Dit was een enorme zoektocht want ik kon door de bomen het bos niet zien. Het was een uitdaging om door de overvloed aan producten te navigeren en te ontdekken welke echt gezond waren. Ik stond ook versteld van de hoeveelheid ‘troep’ van wat er op de etiketten stond vermeld, die ik zorgvuldig bestudeerde. Desondanks slaagde ik erin goede producten te vinden door vol te houden.

Middels mijn shop wil ik je stimuleren om je prachtige systeem goed te onderhouden en te versterken, zodat je lichaam weerbaar is tegen eventuele aanvallen van buitenaf. Ons lichaam is prima in staat om zichzelf te herstellen of lichaamsvreemde stoffen uit te schakelen. Wanneer het lichaam dit niet meer zelf kan oplossen, ervaren we klachten waar ik als orthomoleculair therapeut je graag bij help!

Deze ervaring was een belangrijke eyeopener voor mij en het heeft mij gemotiveerd om iets te betekenen voor toekomstige generaties. Vanuit deze gedachte is mijn shop ontstaan. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt, laat het mij weten!