• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

het Aanbod & de Tarieven bij lafem

Ik begin altijd eerst met een eerste kennismakingsgesprek. Daarin check ik vaak al vele zaken zoals de algemene gezondheid van je lijf, de mentale en de psychische gezondheid. Besluiten we om verder te gaan dan plannen we een uitgebreid intake in waarin ik met verschillende instrumenten zoals een vragenlijst, meetmodellen, urine onderzoek en/of ontlastingsonderzoek en SuJok therapie. Na de intake maak ik een persoonlijke en uitgebreide leefstijlanalyse en komen we samen tot een behandelplan om je doelen te behalen. Tussentijd evalueren we regelmatig de voortgang zodat de behandeling goed aansluit op jouw wensen en behoeften. Komen wij er niet helemaal uit en denk ik dat je meer baat zult hebben bij een ander soort therapie, dan verwijs ik je graag door naar een collega therapeut(e) waar ik regelmatig contacten mee heb. Ik heb er belang bij dat de klant zich geholpen voelt en daarmee ook anderen kan inspireren gezonder te leven.

Ik werk volgens het principe gezond in hoofd, hart en lijf. Afhankelijk van de persoon en de klachten pas ik de juiste technieken toe. Dit is altijd in overleg met jou. Is er na onze kennismaking een klik en zijn we gestart met de consulten dan ga ik dieper in op de echte oorzaak van je klachten die je ervaart. Dit is in feite een vervolg op onze kennismaking waarin we al een deel van je klachten zullen bespreken en waar ik al over heb kunnen nadenken om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Een consult kost €95,- euro/50 minuten. Besluit je om mee te doen met de 21 dagen challenge dan kost dit in totaal €477,- Je kan ook pakketten afnemen. Ik heb ze in drie varianten; de basispakket, pluspakket en de VIPpakket. Je kan ook een losse intake boeken. Dit heeft het voordeel dat je na de intake vaak goed weet waar je klachten vandaan komen. We gaan namelijk op zoek naar de onderliggende oorzaken van je klachten. Nog een voordeel is dat je na de intake ook al concrete stappenplan hebt opgesteld om direct mee te starten. Een losse intake duurt ongeveer 1,5 uur en kost €133,-

 

De intake is inclusief:

✔️ Een uitgebreid gesprek waarin jouw verhaal leidend is

✔️ Een holistisch leefstijlanalyse op maat waarin ik kijk naar alle pijlers van de gezondheid (lichaam-mindset-zingeving-omgeving-emotie en hormonen)

✔️ Een voeding- en beweeganalyse (schema voedingspatroon inbegrepen)

✔️ Een handige plan van aanpak met jouw doelen en de resultaten die je wilt behalen, toegepast op al je leefgebieden

✔️ Coaching bij gedragsverandering, leren omgaan met tegenslagen en leren ontspannen

✔️Jezelf beter leren kennen, meer in verbinding zijn, zelfliefde en acceptatie

 

Besluit je naast een intake ook om een bestelling te plaatsen dan krijg je bij je eerste bestelling 1 artikel gratis!

 

Neem Contact op voor een offerte op maat!

Naast 1 op 1 coaching verzorg ik ook workshops, trainingen, voedseleducatie, groepssessies en bied ik de mogelijkheid om thema of netwerkbijeenkomsten te organiseren, geheel verzorgd met heerlijke hapjes door de dames van onze catering. Ik ben flexibel in de mogelijkheden want we kunnen alle kanten op. Ik vind het daarbij vooral van belang om jou en je organisatie te voorzien in jullie vraag en behoefte. Vooraf bespreken we daarom uitgebreid wat die behoefte is en maak ik een voorstel op maat. Voor meer informatie wil ik je vragen om mij een mail of een appje te sturen dan komt het helemaal goed! Ik kan je verzekeren dat het een leuke en vooral leerzame bijeenkomst zal zijn. Dat krijg ik namelijk terug van deelnemers. Er wordt met regelmaat aangegeven dat de bijeenkomsten als heel inspirerend en leerzaam worden ervaren en dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Hier wordt ik natuurlijk heel blij van. En dat is voor mij exact het moment om voldoening uit mijn werk te halen!

 

Voor meer informatie kun je ook eerst even naar de pagina workshops gaan. Hopelijk tot snel!