• Holistisch gezonde leefstijlcoach
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 39,-

Ik begin altijd eerst met een eerste kennismakingsgesprek. Daarin check ik vaak al vele zaken zoals de algemene gezondheid van je lijf, de mentale en de psychische gezondheid. Besluiten we om verder te gaan dan plannen we een uitgebreid intake in waarin ik met verschillende instrumenten zoals een vragenlijst, meetmodellen en analyse met het bioresonantie apparaat en SuJok therapy. Na de intake maak ik een persoonlijke leefstijlplan en komen we samen tot een behandelplan om je doelen te behalen. Tussentijd evalueren we regelmatig de voortgang zodat de behandeling goed aansluit op jouw wensen en behoeften. Komen wij er niet helemaal uit en denk ik dat je meer baat zult hebben bij een ander soort therapie, dan verwijs ik je graag door naar een collega therapeut(e) waar ik regelmatig contacten mee heb. Ik heb er belang bij dat de klant zich geholpen voelt en daarmee ook anderen kan inspireren gezonder te leven.

Ik werk volgens het principe gezond in hoofd, hart en lijf. Afhankelijk van de persoon en de klachten pas ik de juiste technieken toe. Dit is altijd in overleg met jou. Is er na onze kennismaking een klik en zijn we gestart met de consulten dan ga ik dieper in op de echte oorzaak van je klachten die je ervaart. Dit is in feite een vervolg op onze kennismaking waarin we al een deel van je klachten zullen bespreken en waar ik al over heb kunnen nadenken om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Een consult kost €40,- euro/50 minuten. Besluit je om mee te doen met de 21 dagen challenge (4 consulten) dan kost dit in totaal €145,- Je kan ook pakketten afnemen. Ik heb ze in drie varianten; de basispakket, pluspakket en de VIPpakket.

 

De consulten zijn inclusief:

✔️ Een uitgebreid intakegesprek

✔️ Een holistisch leefstijladvies op maat waarin ik kijk naar alle pijlers van gezondheid (lichaam-mindset-zingeving-omgeving-frequentie (bioresonantie)-emotie en hormonen)

✔️ Een voeding- en beweeganalyse pakket (schema voedingspatroon inbegrepen)

✔️ Een handige plan van aanpak met jouw doelen en de resultaten die je wilt behalen toegepast op al je leefgebieden

✔️ Coaching bij gedragsverandering, leren omgaan met tegenslag en leren ontspannen

✔️Jezelf beter leren kennen, zelfliefde en acceptatie

Besluit je ook een bestelling af te nemen dan krijg je bij je eerste bestelling 1 artikel gratis!

 

Neem Contact op voor een offerte op maat!

Naast 1 op 1 coaching geef ik ook trainingen, voedseleducatie, groepslessen en verzorg ik (thema)bijeenkomsten. Ik ben flexibel in de mogelijkheden want we kunnen alle kanten op. Ik vind het daarbij vooral van belang om jou en je organisatie te voorzien in jullie vraag en behoefte. Vooraf bespreken we daarom uitgebreid wat die behoefte is en maak ik een voorstel van de onderwerpen en de werkvorm. Voor meer informatie wil ik je vragen om mij een mail of een appje te sturen dan komt het helemaal goed! Ik kan je verzekeren dat het een leuke en vooral leerzame bijeenkomst zal zijn. Dit krijg ik namelijk steeds terug. De laatste keer dat ik voor een groep heb gestaan was op 25 mei 2022 waarbij deelnemers heel blij de deur uit liepen. En dat is voor mij exact het moment om voldoening uit mijn werk te halen!