• Holistisch gezonde leefstijlcoach
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

KTNO geaccrediteerd

Sujok therapie

basis opleiding

Bij Lafem staat kennis en kwalificatie hoog in het vaandel. Daarom dragen wij graag bij aan de verspreiding van de juiste kennis en expertise. Op die manier hopen wij dat iedereen een goede basis heeft om de meest voorkomende klachten zelf te kunnen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan allergieën, intoleranties, migraine, darmproblemen, huidklachten of ontstekingen. De eerste opleiding die wij hiervoor aanbieden is SuJok therapie omdat SuJok zelfs bij kinderen heel veilig, goedkoop en effectief toepasbaar is. Je hebt voor deze methode enkel je handen en/of voeten nodig, je eigen systeem helpt je om je balans weer te herstellen, daar waar het verstoord is geraakt, geweldig toch! Het zelfgenezend vermogen die we allemaal al hebben wordt via drukpunten in onze handen en/of voeten geactiveerd waar het lichaam op reageert en terugveert naar je basis zodat jij je weer energiek en fit voelt.

 

Wij zijn in Nederland als enige die deze opleiding erkend kan aanbieden. Wij verhogen deze kwaliteit door samen te werken met een docent die tevens door de ISA wordt erkend als bevoegd docent om deze opleidingen te kunnen verzorgen. De ISA, International SuJok Association is de enige organisatie die na strenge opleidings- en ervaringseisen deze erkenning kan afgeven. De SuJok therapie is een prachtige therapiemethode die van oudsher succesvol en veilig is ingezet bij heel veel aandoeningen. Het zou zonde zijn om deze therapie verborgen te houden. Daarom starten wij ter kennismaking met een workshop van 1 uur waarin onze ervaren docent je verteld wat SuJok therapie inhoudt en hoe je jezelf en anderen kunt helpen om weer energiek en klachtenvrij te kunnen zijn. Na deze workshop kun je je aanmelden voor de erkende basisopleiding van 7 dagdelen die in totaal 3 weken zal duren. Lees hier alvast meer over deze opleiding. 

 

Je kan je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Geef ook alvast aan in welk taal je de workshop zou willen volgen (Nederlands, Engels, Turks, Duits). Binnen 1 dag wordt er contact met je opgenomen!