Opleidingen bij lafem

KTNO geaccrediteerd

Sujok therapie

basis opleiding

Bij Lafem staat kennis en kwalificatie hoog in het vaandel. Daarom dragen wij graag bij aan de verspreiding van de juiste kennis en expertise. Op die manier hopen wij dat iedereen een goede basis heeft om de meest voorkomende klachten zelf te kunnen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan allergieën, intoleranties, migraine, darmproblemen, huidklachten of ontstekingen. De eerste opleiding die wij hiervoor aanbieden is SuJok therapie omdat SuJok zelfs bij kinderen heel veilig, goedkoop en effectief toepasbaar is. Je hebt voor deze methode enkel je handen en/of voeten nodig, je eigen systeem helpt je om je balans weer te herstellen, daar waar het verstoord is geraakt, geweldig toch! Het zelfgenezend vermogen die we allemaal al hebben wordt via drukpunten in onze handen en/of voeten geactiveerd waar het lichaam op reageert en terugveert naar je basis zodat jij je weer energiek en fit voelt.

 

Wij zijn in Nederland als enige die deze opleiding erkend (door KTNO, VIV, NVST, FAGT, VBAG) kan aanbieden. Wij verhogen deze kwaliteit door samen te werken met een docent die tevens door de ISA wordt erkend als bevoegd docent om deze opleidingen te kunnen verzorgen. De ISA, International SuJok Association is de enige organisatie die na strenge opleidings- en ervaringseisen deze erkenning kan afgeven. De SuJok therapie is een prachtige therapiemethode die van oudsher succesvol en veilig is ingezet bij heel veel aandoeningen. Het zou zonde zijn om deze therapie verborgen te houden. Daarom starten wij ter kennismaking met een workshop van 1 uur waarin onze ervaren docent je verteld wat SuJok therapie inhoudt en hoe je jezelf en anderen kunt helpen om weer energiek en klachtenvrij te kunnen zijn. Na deze workshop kun je je aanmelden voor de erkende basisopleiding van 7 dagdelen die in totaal 3 weken zal duren. Lees hier alvast meer over deze opleiding. 

In 2024 zullen we op 11 april deze opleiding aanbieding. Voertaal is bij deze opleiding Engels. Je kan je alvast inschrijven zodat je je plekje kunt reserveren want vol is echt vol!

 

Vul daarvoor onderstaand formulier en je krijgt snel een reactie terug. Geef ook alvast aan in welk taal je de workshop zou willen volgen (Nederlands, Engels, Turks). Binnen 1 dag wordt er contact met je opgenomen!

Een Wereld van Gezondheid en Welzijn: Ontdek Sujok Therapie en Verder

Info over de accreditatie en de opleiding SuJok therapie level 1.

 

Weet jij al de unieke meerwaarde van SuJok therapie op je natuurlijke helende kracht van je lichaam? Dit is onze innerlijke krachtpatser die we van nature bezitten en nooit meer kwijt willen raken. Ook wel je zelfherstellend vermogen genoemd en het is ons grootste goed waar we ons hele leven dankbaar voor willen zijn.

 

SuJok therapie helpt je zelfkennis over je prachtige systeem te vergroten zodat jij in staat bent je eigen zelfherstellend vermogen op een voor jouw passende manier te (her)activeren zodat jij je weer energiek en in balans voelt. 

 

Goed nieuws!

 

Wij vinden het belangrijk dat juiste kennis en expertise dat wetenschappelijk is aangetoond en bijdraagt aan gezonder leven en gezond oud worden, op een zo waardevolle en efficiente manier verder wordt verspreid. Daarom bieden wij momenteel als enige in Nederland de geaccrediteerde opleiding SuJok therapie level 1 aan zodat iedereen deze prachtige, veilige en duurzame techniek kan leren en toepassen.

 

Dit is een unieke kans om dieper inzicht te krijgen in het bevorderen van een gezonder leven, ongeacht of je worstelt met aanhoudende vermoeidheid of vage klachten die tot nu toe onopgelost zijn gebleven. Een officieel erkende opleiding in SuJok therapie ligt binnen handbereik. Met deze waardevolle opleiding in je achterzak, ben je in staat om niet alleen jouw eigen welzijn te bevorderen, maar ook anderen te begeleiden op hun reis naar een duurzamer gezonder leven. Een officieel certificaat wordt jouw kompas om zowel jezelf als anderen te leiden op het pad van welzijn.

 

De opleiding is bedoeld voor professionals die als bijscholing een nieuwe discipline binnen de alternatieve geneeskunde willen leren. Daarnaast is deze opleiding geschikt voor iedereen die interesse en passie heeft de eigen gezondheid en die van de naasten natuurlijk te leren helen. Het systeem van SuJok therapie is niet ingewikkeld om te volgen, het is direct toepasbaar en je ervaart tijdens de opleiding hoe veilig, effectief en met zo min mogelijk tools je je gezondheid kunt verbeteren en behouden. Tijdens de opleiding krijg je veel praktische handvatten waar je volop mee kunt oefenen zodat je de technieken goed leert beheersen.Ben je al enthousiast geraakt en wil je meer over de opleiding lezen dan kan dat via dit linkje. De eerstvolgende opleiding start in het voorjaar van 2024. De aanmeldingen zijn geopend, wees er snel bij er is beperkt plek.

 

 

Wat is SuJok therapie?

 

SuJok is een alternatieve therapie die zijn oorsprong vindt in Korea en India. De term "SuJok" is afgeleid van de Koreaanse woorden "Su" (hand) en "Jok" (voet). Het is gebaseerd op het principe van acupressuur en acupunctuur, waarbij wordt geloofd dat bepaalde punten op de handen en voeten corresponderen met specifieke organen en lichaamsdelen.

 

SuJok therapie omvat het stimuleren van deze punten door middel van verschillende technieken, zoals acupressuur, massage, vingerdruk, en door gebruik van diverse kleine instrumenten zoals massageringen, zaden, magneten en naalden.

Het doel van SuJok is om de energiestroom in het lichaam in balans te brengen door blokkades op te heffen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam hierdoor te bevorderen.

 

Deze therapie wordt vaak gebruikt om blokkades op te heffen, pijn te verlichten, stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken en verschillende gezondheidsproblemen die acute en chronisch van aard kunnen zijn aan te pakken. SuJok is populair geworden vanwege zijn niet-invasieve aard en de focus op het stimuleren van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Het wordt vaak als aanvullende therapie gebruikt naast conventionele medische behandelingen.