• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

Workshops bij Lafem

Goed nieuws!

Je kunt je inschrijven voor een workshop bij mij op kantoor in Groningen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we plannen dit bijzondere moment in. De volgende workshops zijn beschikbaar en vinden plaats bij minimaal 6 personen: 

  • In balans met Aromatherapie. Ontdek de basisprincipes van 100% pure essentiële oliën. Tijdens deze workshop gaan we zelf aan de slag en maken we een product naar keuze die je mee naar huis mag nemen, denk aan een lippenbalsem, roller of een heerlijke roomspray.
  • Voeding: de basis op orde. Leer welke voedingsstoffen en voedingscombinaties je lichaam echt nodig heeft om in balans te blijven. Leer ook wat je beter niet kunt doen om je lichaamschemie in balans te houden. Heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet kan zien? Dan is deze workshop een aanrader voor je. Als afsluiting maken we samen gezonde en praktische hapjes die je mee naar huis kunt nemen.
  • Voeding: fermenteren kan je leren. Ontdek de magie van gefermenteerde groenten en leer hoe je ze zelf kunt maken. Ik ben er dol op en daarom deel ik het graag met je. In deze workshop gaan we samen groenten fermenteren die je na afloop mee naar huis mag nemen. We blijven 15 dagen via WhatsApp in contact voor begeleiding en tips, want volgens dit recept hebben we minimaal 15 dagen nodig voordat we de deksel van je pot open mogen doen. Ik kan je garanderen dat je ervan zult genieten want zelfs mijn dochtertje is er dol op!
  • Voeding: gezond snoepen. Verken de wereld van suikers en leer meer over essentiële suikers en hun rol voor ons lichaam. We duiken in de wereld van de suikers. Hoe zit het nu precies, zijn alle suikers ‘slecht’? Ik ben zelf een tijd gestopt met alle vormen van suikers, maar ontdekte later dat ik van het ene uiterste naar het andere was gegaan. En eigenlijk balans nodig heb. Ik wil je dan ook graag meer vertellen over essentiële suikers en hun positieve impact op ons lichaam. We sluiten de workshop af met het maken van zoete traktaties die je eenvoudig thuis kunt bereiden, zodat je op een gezonde manier kunt genieten zonder dat je bloedsuikerspiegel te veel schommelt. Je gaat naar huis met een beter begrip van de juiste suikerbalans voor je lichaam, zodat je bloedsuikerspiegel beter stabiel blijft.
  • Uit je hoofd in je hart met de Ebru kunst. Ontdek de wereld van Ebru, een unieke ervaring die je niet wil missen. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te voelen wat je lichaam nodig heeft en waar het naar verlangt. Stap voor stap bewegen we van ons hoofd naar ons hart. Je zult merken dat je dichter bij jezelf komt en beter in staat bent om naar je lichaam te luisteren. Je leert jezelf beter kennen en je komt meer in harmonie met je innerlijke zelf. Dit is essentieel om goed voor

 

Je kan hieronder je interesse kenbaar maken!

 

De workshops vinden plaats bij mij op kantoor. Hieronder zie je het bezoekadres. Dit is een verzamelgebouw met verschillende units. Bij aankomst graag vooraf melden zodat ik je naar de juiste ruimte kan brengen.

 

Lafem| Holistic Healthy Care

Zernikepark 12
9747 AN Groningen

KVK: 80998860
BTW-Nummer: NL003515970B71

Email: info@lafem.eu

Tel: 0031 6 58796628