• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

Passie

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 00:00

Als kind was ik altijd al heel erg nieuwsgierig naar hoe het lichaam werkt en wat je kunt doen om weer snel beter te worden. Mijn eerste vakantiebaantje, kranten lopen niet meegeteld, was in het ziekenhuis, voor zieke mensen eten opscheppen en in bejaardentehuizen ouderen helpen. Ik vond het erg leuk en ik kreeg er veel energie voor terug. De gezellige gesprekken met ouderen zijn mij nog steeds bij gebleven, ik heb er van genoten. Ik was een goede maar vooral ook een vertrouwde hulp voor de ouderen en hun naasten. Mijn interesse in het menselijke lichaam groeide steeds meer. Ik wilde mensen helpen genezen. Dokter worden! Ja dat wilde ik. Mijn vader noemde mij in die tijd al dokter. En zo ben ik heel wat jaren verder, geen geneeskunde kunnen studeren maar wel naast mijn reguliere opleidingen, verder in gezonde leefstijl ontwikkeld en diverse technieken binnen de alternatieve geneeswijzen eigen gemaakt. En ik raak niet uitgeleerd!

Mijn passie voor voeding en gezondheid is na 2015 nog meer gegroeid. Ik werkte toen bij een organisatie als consulent gezonde leefstijl. In korte tijd heb ik toen Halal Catering opgericht want voeding begon een steeds prominenter plek in mijn leven te krijgen. Voeding ligt zo aan de basis maar wat nog meer aan de basis ligt is ons verteringsstelsel en het immuunsysteem. Je bent niet wat je eet maar wat je verteerd! Uiteindelijk heb ik besloten dat ik eerst de basis op orde wilde hebben, eerst bij mezelf uiteraard en daarna bij iedereen die dat wilt. Ik wil hierover meer bewustwording creëren in de dingen die we eten en welke alternatieven we zouden kunnen nemen.

Om nog even terug te komen op wat halal is; halal betekent rechtmatig; voeding dat op een rechtmatige wijze is verkregen. We kennen het woord vooral bij halal vlees. Ik prefereer zelf ook halal vlees boven niet halal vlees omdat ik dan zeker weet dat het bloed er uit is. Maar Halal Catering had voor mij een ruimere betekenis. Het is voeding zonder schade aan dieren, mensen en ons milieu. Het is voeding zonder alcohol, chemicalien en synthetische vitaminen, wel puur uit de natuur. En het is voeding dat makkelijk en in korte tijd bereidt kon worden. Het is toen een heel succes geworden, ik zag blije gezichten en veel helpende handen. Van alle mooie projecten en initiatieven heb ik veel opgepikt. Uiteindelijk na heel wat kennis en ervaring te hebben opgedaan, ben ik sinds eind vorig jaar gestart onder een nieuwe naam en een uitgebreider aanbod, Lafem, welkom in mijn leven!

Januari 2021

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.