• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

21 dagen challenge: terug naar de basis

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 00:00

Jippie! Mijn eerste e-book 21 dagen challenge heb ik vandaag gelanceerd en gedeeld met de eerste klant! Hierin heb ik een handige stappenplan gemaakt om de basis op orde te hebben, en wel in 21 dagen. Wat betekent de basis op orde, eigenlijk heel simpel, je voeding die je elke dag inneemt, je gevoelens en gedachten en je leefstijl waarmee je je leven vorm hebt gegeven. Middels een uitgebreide anamnese onderzoek check ik de verschillende leefgebieden en maak ik een plan op maat. Dit neem ik op in het e-book met extra handige overzichten, alternatieven om toch te kunnen snoepen en planningen zodat we de 21 dagen optimaal benutten. In totaal trek ik er 4 weken voor uit zodat we een aanloopje kunnen nemen tot de 21 dagen starten. Het is een intensieve programma, ik coach je daarbij om terugval naar oude gewoontes te voorkomen. Tot nu toe valt het in de smaak, mijn klant had er zin in! Een eerste evaluatie zal ik delen als dit af is. 

9 november 2021

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.