• Jouw personal health coach
  • Orthomoleculair voedingstherapie
  • 100% organic natuurvoeding
  • Gratis afhalen
  • Gratis bezorgen vanaf 75,-

Dit zijn de Basiswaarden & werkwijze bij lafem

Doelstelling

Lafem wilt je helpen in balans te komen zodat jij je kwaliteiten optimaal kunt inzetten en van binnen en buiten gezonder en mooier bent. Eigenlijk je ware ik laat stralen want je hebt al het moois al in je! Iedereen is uniek en verdient persoonlijke aandacht. Wat we vooral nodig hebben is terug gaan naar ons basis, de eigen kern. Dat is voor iedereen anders. Daar vinden we de oorzaak van onze echte problemen en daar ben ik naar geïnteresseerd, het verhaal achter jou, om de connectie met je zelf weer te herstellen, in de meest brede zin zodat jij weer in balans bent.

In balans zijn betekent dat je jezelf in eenheid gaat zien en je eigen 'gebruikshandleiding' goed gaat volgen omdat ons lijf sterk onder invloed staat van oa onze gedachten en gevoelens. Daarom werk ik met mijn model of change, die ik in 2021 een update heb gegeven door er "Life" aan toe te voegen. In 2021 heb ik namelijk kennis gemaakt met de Koreaanse SuJok therapy methode die mij enorm heeft geïnspireerd en ik als een treinvaart de opleidingen ben gaan volgen. Volgens de SuJok methode zouden we de mens in drie componenten moeten verdelen, body, mind soul, en moeten omringen met 'het leven' waarin alles gebeurt. Ik ben dan ook enorm blij om mijn model of change te verrijken met de inzichten vanuit de SuJok therapie.

Voor balans in je leven is het zeer van belang om de disbalans in al deze componenten weer te herstellen. Want een disbalans kan vele negatieve effecten op je hebben zoals het niet meer goed kunnen (blijven) concentreren en door te zetten om je persoonlijke doelen te behalen of dat je je depressief en lusteloos voelt. Het eerste wat we dan vaak te snel los laten is een gezonde leefstijl terwijl we dat juist bij een disbalans hard nodig hebben om weer op de rit te kunnen komen. Een gezonde leefstijl, voor jouw lijf en je specifieke situatie, kan voor iedereen anders zijn. Een gezond voedingsmiddel wat goed werkt voor de ander, hoeft niet goed te werken voor een ander omdat het gezond is. Daarom neem ik de tijd en maak ik een uitgebreid plan op maat. Zo kunnen we in korte tijd met de juiste kennis, mindset en voedings- en leefstijlcoaching de disbalans weer goed herstellen. Wil je alvast vrijblijvend sparren? Neem dan contact met mij op voor een warm gesprek en een heerlijk bakje koffie!

 

Basiswaarden

Open, betrokken en persoonlijk

Kwalitatief en duurzaam

Wetenschappelijke kennisoverdracht

Inspireren & motiveren & veranderen

Praktisch

Oplossingsgericht

Natuurlijk helen

 

Mijn motto is 'Verteer je mooi' want een gezonde leefstijl begint bij een gezonde vertering waarbij je terug gaat naar je basis en de onderliggende oorzaken van je klachten gaat vinden. De basis moet eerst op orde zijn! Met een goede basis gaan we stap voor stap op zoek naar jouw ideale balans. Daarvoor ondergaan we samen een unieke reis namelijk jouw bewustwordingsreis. Het zal niet altijd makkelijk zijn. Ik ben er voor je om tegenslagen weer te overwinnen en door te gaan om je doelen te behalen. 1 ding weten we al zeker, met de 3B’s komt het altijd goed dus geef niet op en weet dat het tijdelijk is.

Verteren doen we niet alleen met ons lichaam ook met ons hoofd en hart. Om de verandering te kunnen maken die je altijd al wilde doen is het van belang om de model of change in acht te nemen. Ik begin altijd eerst bij de lichamelijke vertering. Het is belangrijk te kijken naar in hoeverre ons lichaam voeding kan verteren. De mate van opname bepaalt namelijk in hoeverre je lichaamsprocessen optimaal voor je zullen werken.

Na deze lichamelijke vertering wil ik meer over je weten want waar komen die lichamelijke klachten eigenlijk vandaan? Verteren gaat verder dan alleen je lichamelijke vertering. Ook mentaal of geestelijk kunnen we tegen dingen aanlopen die om een gezonde 'vertering' vragen zodat je er niet last van blijft houden. Ik help je er graag mee jouw kern weer goed neer te zetten, jezelf te ontdekken en je vrij van je klachten te voelen.

Werkwijze

Om in aanmerking te kunnen komen voor een traject plan ik eerst een intake met je in. Dit zal 1 uur tot 1.15 uur duren en het kan zowel online als fysiek op mijn kantoor in Groningen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek zullen we de vragen en de verwachtingen die je hebt bespreken en kijken we of er een klik is om verder te gaan. Als we besluiten om een uitgebreidere intake te doen waarna een tweede consult zal volgen, dan starten we met jouw instemming met de challenge van 21 dagen om je stapsgewijs naar een gezonde leefstijl te begeleiden. Vervolgconsulten duren 50 minuten. 

Lees verder wat precies mijn Aanbod is.