• Holistisch coach
  • Orthomoleculair voedingscoach
  • 100% organic natuurvoeding
  • Award winners
  • Gratis afhalen en bezorgen
Home » Over Lafem » Wie ben ik

Wie ben ik

Wat leuk dat je hier bent! Ik wil mij graag kort aan je voorstellen. Mijn naam is Latife en ik ben eigenaar van Lafem | Healthy Care. Ik ben afgestudeerd MSc Sociologie en BSW Social Work. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot gecertificeerd life coach en orthomoleculair voedingscoach. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan en ik ben getraind in het geven van wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen. Mijn liefde voor voeding en gezondheid is al heel vroeg begonnen. Ik was er snel van overtuigd dat voeding meer doet dan we denken. Inmiddels ben ik al jaren intensief bezig op het gebied van onderzoek en analyse naar de invloeden van voeding op ons mentale en fysieke gezondheid. Voeding dat onbewerkt en zo puur mogelijk wordt ingenomen bevat de essentiële voedingswaarden die een ware must zijn voor ons lichaam en brein. Ik vind het belangrijk dat de kennis over een gezonde voedingspatroon voor een ieder binnen handbereik ligt. En dat niet alleen, het aanleren en het aanhouden van een gezonde en bewuste leefstijl waarin we zoeken naar de juiste balans, daar help ik je graag mee! 

Ik heb mij altijd verbaasd over de hoeveelheid chemicaliën die we bewust of onbewust binnen krijgen. We staan er vaak niet bij stil. Denk bijvoorbeeld aan je douchebeurt en de (ongezonde) shampoo ingrediënten die via je huid in je lichaam kunnen komen. Of je was die zo heerlijk ruikt maar tegelijkertijd schadelijke stoffen kunnen afgeven. Om maar niet te spreken over de plastic flessen en de verschillende soorten (schadelijke) E-nummers die ons immuunsysteem kunnen verzwakken. Zo zijn er nog meer te noemen. Ik heb vaak en te lang in de winkels gestaan omdat ik op zoek was naar een 'schoon' product of voedingsmiddel en die ik niet makkelijk kon vinden. Gelukkig zijn dat er steeds meer gaan worden. Deze zoektocht heeft mij tijd gekost maar het heeft mij ook bijzonder bewust en selectief gemaakt in de dingen die we nuttigen. Zo wil ik anderen ook helpen bewustere keuzes te maken. Ik heb al een selectie gemaakt van de beste ingrediënten die je als basis aan je voedingspatroon kunt toevoegen. Neem een kijkje in mijn Webshop voor organic gecertificeerde producten.

Gezond leven wil niet zeggen dat we ons vooral moeten inhouden, in tegendeel! Je geniet meer omdat je voeding in de puurste vorm tot je neemt. Een taart eten kan nog steeds! Afhankelijk van de ingrediënten en hoe het is bereidt. Voeding dat zo min mogelijk is bewerkt, heeft nog steeds de meeste voedingsstoffen. Helaas is het wel zo dat echte voeding met zo veel mogelijk voedingsstoffen tijd nodig heeft om op dat niveau te kunnen komen. Dat proces is versneld door technische uitvindingen met positieve maar ook negatieve effecten voor onze gezondheid waardoor we soms niet altijd de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnen kunnen krijgen. Ik wil mijn bijdrage leveren om echte voeding, ook wel natuurvoeding, weer in ons voedingspatroon op te nemen zodat we geen synthetische voedingsbronnen meer nodig hebben. Hoe ik dat doe lees je verder onder Doelstelling & werkwijze. Het is nooit te laat om opnieuw te starten!